Baby Driver 2017 – filme hd

baby driver filme hd 2017

Partea tehnica Baby Driver | filme 2017

Produs de – TriStar Pictures

Tip Ecran – normal

Distribuitorul international – Sony Pictures Entertainment (SPE)

Distribuit in Romania de – InterComFilm Distribution

Țara – SUA

Titlu in engleza – Baby Driver

Titlul in romana – Baby Driver

Regizor: Edgar Wright

Scenariu: Edgar Wright

Gen:  Acţiune/ Crimă/Muzical/Thriller

Companie producatoare: TriStar Pictures, Media Rights Capital (MRC), Double Negative, Big Talk Productions, Working Title Films

Actori principali: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm, Eiza González

Data premierii 30.06.2017 (Romania)

Locatii de filmare: Statele Unite

Durata: 113 minute

Nota IMDB: 7,8/10

Rezumatul filmului HD Baby Driver

Filmul « Baby Driver » descrie povestea unui tanar inocent ( Ansel Elgort) care este un sofer extrem de talentat, insa care are probleme auditive in urma unui accident din trecut. Pasiunile sale (viteza si muzica) il ajuta sa ii scape pe infractori dupa comiterea jafurilor si sa reuseasca sa supravietuiasca alaturi de liderul bandei, Doc (Kevin Spacey), cel care are un rol esential in planificarea jafurilor cu meticulozitate.

In momentul in care Baby are impresia ca in cele din urma poate sa isi castige libertatea, creandu-si propia viata alaturi de iubita sa Deborah, Doc il obliga sa se reintoarca pentru o ultima sarcina. Pentru a reusi sa evadeze din acest circuit, el va fi nevoit sa dea dovada de inteligenta, indrazneala si pricepere atunci cand viata il va pune la cea mai mare incercare : aceea de a se confrunta in momentul in care muzica si viteza se opresc.

Baby driver 2017 HD – Parerea noastra

Cu siguranta ca regizorul Edgar Wright este un maestrul al originalitatii si al adrenalinei, iar “Baby Driver” este un exemplu concret. O comedie exceptionala,(cea mai buna din anul 2017, conform criticiilor) cu personaje interesante, numeroase si uimitoare cascadorii si actiuni, cu o formidabila coloana sonora ( de la piese de suflet pana la rock, integrate perfect in poveste).

De departe, « Baby Driver » reprezinta unul dintre cele mai remarcabile filme inteligente, creative si fantastice ale deceniului. Este un film rapid, bine antrenat, cu o cinematografie frumoasă și un soundtrack remarcabil. Performanța lui Ansel Elgort este extraordinară, la fel ca si toți ceilalți actori precum Kevin Spacey, Jammie Fox și John Hamn.

Filmul este, de asemenea, unul dintre cele mai bune filme coregrafice pe care le puteti vreodata. Fiecare mișcare unică a personajelor este combinată cu muzica, iar cu siguranta ca fără muzică, acest film nu ar funcționa pentru ca exista un exemplu de conexiune perfectă a muzicii cu scenele din film.

Regizorul filmului, Edgar Wright, este fenomenal pentru ca a găsit un echilibru perfect al stilului și al substanței. Scenele de curse de masini, mai ales prima, este perfect regizată și arată că, fără îndoială, Edgar Wright este unul dintre cei mai buni regizori . Per ansamblul,  Baby Driver este o experienta cinematografica amuzantă și ambițioasă, cu o mulțime de răsturnări de situatie și transformări, și un mix perfect  a ceea ce ne place cel mai mult: Masinile si Muzica !

Pelicula este plina de secvente explosive si palpitante, asa cum numai regizorul si scriitorul filmului putea sa si le imagineze.

Pentru a scoate in evidenta inocenta si valoarea personajului principal, Wright se foloseste de caractere iesite din comun, intrepretate de actori celebri, cum ar fi Kevin Spacy, Jamie Foxx, Jon Hamm, Flea, si Lily James, care interpreteaza rolul iubitei lui Baby Driver.

Concluzia noastra despre Baby Driver | Filme HD

Filmul este atractiv pentru tot publicul, in primul rand datorita coloanei sonore portivit aleasa pentru circuitele de pe strazile orasului, in functie de situatia si dispozitia personajului. Pe langa cascadoriile cu masini, regizorul  foloseste dezechilibrul fizic (tiuitul din urechi) a eroului pentru a realiza senzatii de adrenalina, explosive si excitante,  pe ritmuri continue de muzica.

Acesta este unul dintre cele mai bune filme de până acum în anul 2017. Cu un super mix de caractere carismatice, muzică atrăgătoare, buna dispozitie si  umor, acest film este cu siguranta, un câștigător. Un personaj genial al muzicii si vitezei, cu o multime de probleme, se trezeste a fi într-o încurcatura de evenimente. Cursa de masini din debutul filmului, urmata de dansul exceptional performat din cafenea, merita deja pretul biletului la cinema.