Crima din Orient Express Filme HD din 2017

crima din orient express filme hd

Partea tehnica Crima din Orient Express Filme HD (2017)

AKA  – Assassinato no Expresso do Oriente

Produs de – Twentieth Century Fox Film Corporation

Tip Ecran – normal

Distribuitorul international – Twentieth Century Fox Film Corporation

Distribuit in Romania de – Odeon Cineplex

Țara – SUA

Titlu in engleza – Murder on the Orient Express

Titlul in romana – Crima din Orient Express

Regizor: Kenneth Branagh

Scenariu: Michael Green / Agatha Christie

Gen:  Crimă/ Dramă/ Mister

Companie producatoare: Twentieth Century Fox, Genre Films, Kinberg Genre, The Mark Gordon Company (as Mark Gordon Company), Scott Free Productions (as Scott Free), Latina Pictures, The Estate of Agatha Christie

Actori principali: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Kenneth Branagh, Willem Dafoe

Data premierii 24.11.2017 (Romania)

Locatii de filmare:  Marea Britaniei, Italia, Malta

Durata: 114 min

Nota IMDB: 6,7/10

Rezumat Crima din Orient Express HD 2017

Filmul « Crima din Orient Express » a regizorului si actorului Kenneth Branagh, alaturi de o distributie de exceptie, reprezinta cea mai recenta ecranizarea a romanului celebrei scriitoare Agatha Christi. Actiunea filmului se petrece in luxosul si bine-cunoscutul tren « Orient Express », in care unul dintre cei 12 calatori straini isi pierde viata, americanul pe nume Ratchet fiind gasit mort in compartimentul lui, acesta fiind inchis pe interior. Crima este anchetata de celebrul detectiv Hercule Poirot (interpretat de catre Kenneth Branagh). Acesta, in incercarea de a dezvalui premisa crimei si vinovatul, se gaseste in mijlocul unor nenumarate false indicii, existente cu menirea de a il indeparta de adevaratul culpabil al crimei.

Toti cei 12 calatori, de nationalitati si pozitii sociale diferite, devin suspecti pentru cele 12 lovituri de cutit ale victimei, el insusi fiind descoperit a fi un criminal si vinovat pentru rapirea de copii.

Intr-un final, faimosul detectiv reuseste sa ajunga la doua potentiale rezolutii ale crimei, ambele fiind plauzibile.  Intrebarea care sta la baza deznodamantului este daca crima petrecuta in faimosul « Orient Expres « poate fi justificabila sau nu.

Parerea noastra Crima din Orient Express | Filme HD 2017

Filmul “ Crima din Orient Express” reprezinta cea mai actuala ecranizare a faimosului roman cu acelasi nume, scrisa de catre Agatha Christe, celebra pentru numeroasele zeci de romane si povestirii politiste.

Pelicula lui Kenneth Branagh (care joaca si rolul celui mai cunoscut detectiv Hercule Poirot) are o distributie extraordinara, printre care Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Johnny Depp, Willem Dafoe, etc.

Vizualizand prezentarea (trailerul)  filmului, puteti ramane sceptici fata de acesta, insa cu siguranta veti ramane placut surprisi de realizarea lui Branagh, care, desi nu este perfecta, va reusi sa va faca sa ramaneti capturati de fantastica atmosfera a actiunii.

Interpretarea personajului lui Poirot este comica, inca de la inceput, insa glorioasa, iar prin performantele celebriilor actori cum ar fi Depp or Cruz, cu siguranta ca nu o sa va plictisiti.

O supriza foarta placuta a ecranizarii au fost tinerii actori : Daisy Ridley, sau a dansatorului Serghei Polunin, care a reusit sa ii dea personajului interpretat un aer pasional si turbulent, o combinatie perfecta intre James Dean si un caracter shakespearian.

In ciuda criticiilor, filmul merita cu siguranta vazut pe marile ecrane. Daca indragiti romanele lui Agatha Christie, cu siguranta veti fi placut incantati de aceasta ecranizare. Actorii sunt straluciti, iar filmul foarte bine realizat. Dincolo de cateva schimbari, firul cartii a fost bine urmarit, iar finalul a fost deosebit de bine prezentat.

In concluzie, un lucru pe care realizatorul filmului Branagh il face cu adevarat exceptional in acest film este formidabila distributia aleasa, prin care ne este oferita o parte de nostalgie geniala si autentica. Aproape fiecare actor este la inaltime, de la Michelle Pfeiffer pana la Dafoe, iar interpretarea omului  de afaceri Ratchett a lui Johnny Depp, este spectaculara si putin comica pentru ca se pot observa inca fantomele capitanului Jack a lui Depp.

Totuși, toate performanțele actorilor sunt bune, cinematografia este extraordinară, in timp ce dialogul interesant oferă o imagine plăcută intregului film.