Categoria Filme HD: Femeia Fantastica 2017

femeia fantastica filme hd

Partea tehnica – filmul HD Femeia Fantastica – Wonder Woman

Produs deWarner Bros.

Tip Ecran – 3D, 4DX, IMAX – calitate HD

Distribuitorul international – Warner Bros.

Distribuit in Romania de – Vertical Entertainment

Țara – SUA

Site official – Wonder Woman

Titlu in engleza – Wonder Woman

Titlul in romana – Femeia Fantastică

Regizor: Patty Jenkins

Scenariu: Allan Heinberg, Zack Snyder, Jason Fuchs, William Moulton Marston

Gen:  Actiune, Aventuri, Fantastic, Razboi, Filme HD

Companie producatoare: Warner Bros., Atlas Entertainment, Cruel & Unusual Films

Actori principali: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

Data premierii 02.06.2017 (Romania)

Locatii de filmare: Marea Britanie, Italia, Franta

Durata: 2h 21minute

Nota IMDB: 7,6/10

Rezumat Femeia Fantastica FILME HD

Filmul Wonder Woman – Femeia Fantastica (2017) prezinta povestea unei printese amazoniene, Diana (interpretata de catre Gal Gadot), nascuta si crescuta intr-un loc feeric, pregatita pentru a fi o razboinica invincibila. Printesa ajunge o adevarata femeie fara frica, insa atunci cand pe taramul insulei apare inoportun un pilot, prabusit cu avionul sau, acesta o avertizeaza despre evenimentee care urmeaza sa se intample si despre razboiul care va schimba intreaga lume,  aceasta se  decide sa paraseasca linistea insulei sale , convinsa fiind ca ea este cea care este destinata sa lupte alaturi de ceilalti pentru a opri amenintarea razboaielor.

Astfel, tanara printesa a Amazoanelor devine Femeia Fantastica (Wonder Woman) , in urma descoperirii marilor sale daruri si capacitate pentru indeplinirea destinului sau.

Femeia Fantastica 2017 HD – Parerea noastra

Wonder Woman –Femeia Fantastica este povestea fantastica pe care o visezi sa fie si sa ramana reala. Nu este o lauda daca afirmam faptul ca este cea mai bună productie dintre noile filme DC, avand in vedere ca deține un mare scor al anului, cu siguranța ar fi calificat.

Tonurile dramatice și comice din film au fost perfect echilibrate. Wonder Woman, dincolo de film, reprezinta esenta dorintelor si sperantelor noastre izvorate din interior, in care chimia dintre Gal Gadot și Chris Pine este inevitabila, dialogul dintre acestia fiind atat de credibil si real.

Este de apreciat si coloana sonora  al acestui film HD, prezenta fiind în momentele cheie ale peliculei, adăugând profunzime intregii actiuni.

Cu siguranta ca filmul HD realizat de regizorul Patty Jenkins reuseste sa atinga prin naivitatea si inocenta sa sufletele privitorilor; traim intr-o perioada in care omenirea are nevoie sa impartaseasca povesti despre eroi curajosi, oameni care isi iau puterea in propiile maini, cei care stiu ca a fi cumsecade si a face bine este in natura noastra umana, cei care au curaj sa faca o diferenta in viata lor in primul rand, iar apoi sunt capabili sa atinga inimile celor din jur de asemenea ; iar pelicula « Femeia Fantastica » reuseste cu usurinta sa ne reaminteasca de toate aceste valori printr-o prezentare ludica, naiva, magica, de basm.

Naratiunea filmului este simpla si usoara, cu o coloana sonora de exceptie, o poveste ce reuseste sa te faca sa tresari alaturi de Femeia Fantastica in aventurile ei, cea care reuseste sa treaca dincolo de toate provocarile, acolo unde imposibilul devine posibil.

Wonder Woman este cu siguranta un film diferit fata de celelalte cu care ne-am obisnuit pana acum. Exista o eroina a filmului, nu un erou – cum sunteti deja, o poveste frumoasa, cu actiune si efectele speciale, si actori pe masura.

Nu va lasati indusi in eroare de titlul filmului HD ,asteptandu-va sa urmariti un film cu o eroina picturala, este mult dincolo de asta ; Realizatorul reuseste sa imbine atat de placut realitatea unui razboi  (Kaiserul) cu fantasmul si mitologia ( Zeul Razboiului, Ares); Actiunea fantastica a filmului se petrece in 1918, sfarsitul razboiului.

Wonder Woman – Femeia Fantastica este un film intr-adevar minunat, cu o poveste fermecatoare, lumi magice, umor de buna calitate, imagini fantastice si actori desavarsiti.