Kingsman2: Cercul de Aur 2017 | Filme HD

kingsman 2 cercul de aur filme 2017 hd

Kingsman2: Cercul de Aur Filme HD din 2017 – Partea tehnica

AKA – Kingsman 2

Produs de – Twentieth Century Fox Film Corporation

Tip Ecran – normal, 4DX, IMAX 2D, Dolby Atmos

Distribuitorul international – Twentieth Century Fox Film Corporation

Distribuit in Romania de – Odeon Cineplex

Țara – SUA

 • Titlu in engleza – Kingsman: The Golden Circle
 • Titlul in romana – Kingsman: Cercul de Aur
 • Regizor: Matthew Vaughn
 • Scenariu: Jane Goldman, Matthew Vaughn, Mark Millar and Dave Gibbons
 • Gen: Actiune, Aventura, Comedie
 • Companie producatoare: Twentieth Century Fox, Marv Films, Shangri-La Entertainment
 • Actori principali: Taron Egerton, Channing Tatum, Colin Firth, Poppy Delevingne, Mark Strong, Jeff Bridges
 • Data premierii 22.09.2017
 • Locatii de filmare: Marea Britanie, Italia
 • Durata: 2h 21minute
 • Nota IMDB: 7,2/10

Rezumatul filmului HD Kingsman 2: Cercul de Aur 2017

Regizorul Matthew Vaughn reuseste sa realize un extraordinar film de actiune si comedie cu Kingsman: Cercul de Aur, realizat in anul 2017, trei ani mai tarziu dupa aparitia primului Kingsman: Serviciile Secrete,  din 2014.

Kingsman  reprezinta o agentie inteligenta si independenta care are ca obiectiv principal conditiile de siguranta a lumii. In noua productie « Kingsman: Cercul de Aur », eroii filmului Kingsman se afla in fata unei noi aventuri care le testeaza capacitatile si ingeniozitatea acestora ; noua provocare a agentiilor ii pune fata in fata cu o organizatie de spionaj din America, intitulata Statesman, partenerul  lor din SUA, si sunt forțați să lucreze împreună . In momentul in care sediul agentiei este distrus, eroii celor doua agentii de spionaj incearca sa salveze lumea prin eforturi comune, reusind intr-un final sa contracareze planul criminal al inamicului.

Parerea noastra despre filmul HD Kingsman 2: Cercul de Aur (2017)

Cu o distribuţie de exceptie (un veritabil atu al acestei comedii de spionaj) : Taron Egerton, Channing Tatum, Colin Firth, Poppy Delevingne, Mark Strong, Jeff Bridges (spioni la patru ace), Kingsman 2 – Cercul de Aur se detaseaza mult din punct de vedere al acţiunii faţă de primul film Kingsman :the Secret Service, fiind un amestec perfect de Misiune Imposibilă şi Men in Black, ca urmare a deciziei serviciilor americane si celor britanice,  sa duca o operaţiune comună în lupta contra unui terorist planetar.

Filmul lui Matthew Vaughn este o parodie a filmelor de actiune si sci-fi , unde eroii imbracati impecabil si prin gadgeturile pe care le poseda, sunt mai apropiaţi de personajele cu superputeri.

Dincolo de aspectul comic, pelicula aduce la suprafata subiecte serioase din ziua de astazi cum ar fi : probleme de securitate, trafic de droguri, terorismul global, luare de ostatici.

Pentru cineva care a indragit deja primul „Kingsman”, veti fi  mulțumit de faptul că a doua parte  nu o sa va dezamăgeasca. Pelicula rămâne autentica in fata succesului deja creat cu primul film, incluzând totodata asumarea unor riscuri mult mai mari si  mentalitatea “out of the box” . Rezultatul final al criticiilor este  vazut ca un film imperfect și uneori haotic, dar plin de actiune și extrem de distractiv. „Cercul de Aur” este o reusita mai mult decat se astepta, in comparatie cu primul Kingsman.

Dacă luați acest film prea serios, unii comparandu-l cu 007, veți fi dezamăgit, desigur că nu va avea aceeași clasă sau sofisticare ca și romanele lui Fleming. Acest lucru il face diferit, deoarece nu încearcă să copieze sau să il ia in deradere. Filmele Kingsman sunt de-acum pe cont propriu.

Dacă doriti sa vizionati un film care sa vă binedispuna, bucurandu-va de acțiune și de o comedie foarte buna, atunci Kingsman :Cercul de aur este alegerea potrivita . Filmul are tot ceea ce fanii primului Kingsman si-ar fi putut dori : actiune, umor si  efecte speciale din abundenta. Colaborarea celor doua agentii : britanica si americana, functioneaza foarte bine, pe fondul unui umor cultural si referinte  amuzante.

În cele din urmă, filmul este rezultatul unui efort plăcut care reușește să ofere un divertisment decent pentru cei care au așteptări realiste.