Molly’s Game 2018 calitate HD

Molly's Game HD 2018

Partea tehnica a filmului HD Molly’s Game 2018

Distribuit in Romania de: Vertical Entertainment

Țara: SUA

Titlu in engleza – Molly’s Game

                Titlul in romana – Molly’s Game

                Regizor: Aaron Sorkin

                Scenariu: Molly Bloom, Aaron Sorkin

                Gen:  Biografie, Drama

                Companie producatoare: STX Entertainment, Huayi Brothers Pictures, The Mark Gordon Company, Pascal Pictures, Entertainment One

                Actori principali: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong, Chris O’Dowd, J.C. MacKenzie

                Data premierii in Romania : 05.01.2018

                Locatii de filmare: Canada

                Durata: 140 minute

                Nota IMDB: 7,1

Molly’s Game HD 2018 – rezumatul

Filmul « Molly’s Game » este o biografie a celebrei si talentatei  « printesei a pokerului » Molly Bloom, schioare de performanta in anul 2000,  iesita din echipa olimpica dupa un accident, pentru a munci in orasul Los Angeles. Actrita Jessica Chastain este cea care joaca in rolul talentatei Molly.

Filmul o  prezinta pe protagonista principal ca fiind o schioare olimpica, si motivul pentru care a părăsit sportul (o rănire devastatoare a spatelui)  . Accidentul pare să dăuneze si legăturii deja tensionate a lui Molly cu tatăl ei (Kevin Costner), așa că aceasta își îndreaptă atenția către a face bani.

Parerea noastra despre Molly’s Game 2018 HD

Regizorul Aaron Sorkin ne vorbește despre un joc bun, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că debutul lui regizoral – surprinzător de cinematografic pentru cineva atât de tanar, în care Jessica Chastain joacă rolul de « mama a jocurilor de noroc », Molly Bloom, cea care a construit un imperiu de milioane de dolari din poker, reusind să atragă totusi si multa atenție nedorită.

Filmul relateaza intregul parcurs de la succesul pana la căderea lui Molly în lumea pokerului, de la începuturile sale umile în spatele unui bar in L.A. pana la înălțimea Manhattanului cu băuturi și droguri. Și da, filmul relateaza exceptional faimoasele aspecte ale jocurilor despre care știm ca sunt  frecvente în viața reală.

Dar adevărata stea este actrita Chastain ; ea isi joaca caracterul cu o forță evidentă, fiind una dintre cele mai mari actrițe in prezent. Prin toate acestea, Chastain ne prezinta cum arată un „personaj feminin puternic” – o ființă umană sensibila si cu o mulțime de emoții, nu doar un personaj feminin care pare a fi masculinizat sau „dur”.

Este clar că este o femeie care lucrează într-o lume a bărbatului și, indiferent de cât de mult succes ar avea sau de cât de greu lucrează, întotdeauna există un barbat gata să o pună la locul ei și să o indeparteze.

Cu siguranta că Molly este un personaj extraordinar, iar în parteneriatul Chastain-Sorkin, ea  oferă acest exemplu rar de personaj feminin, care face fata unor barbati  bogați și dintre cei mai puternici ai țării –  iar intr-una din scenele cele mai importante ale filmului, in patinoarul Parcul Central din New York, ea se confruntă în cele din urmă cu un om ultra-alfa, tatăl său . Acesta este un psihiatru și, în decurs de câteva minute, Costner reușește să exprime pe ecran un excelent caz de  psihoterapie. După cum spune, „îți voi da răspunsurile”, el o face. Și în acel moment, ca și în scena de pe acoperiș, la sfârșitul lui Steve Jobs, inovatorul Apple care isi recunoaște fiica ca fiind cea mai mare creație, Sorkin își arată cărțile, ceea ce dovedeste de fapt ca  filmul vorbeste de reconciliere umană, îmbogățirea si  apărarea onoarei. După aceasta, verdictul judecătorului nu are importanță, pentru ca Chastain și Sorkin au câștigat deja publicul.

Molly’s Game 2018 trailer HD