Phantom Thread – filme HD 2018

phantom thread filme hd

Phantom Thread 2018 HD – Partea tehnica a filmului

Distribuit in Romania de – Ro Image 2000

Țara – SUA

Site official – Phantom Thread

              Titlu in engleza –Phantom Thread

Titlul in romana – Phantom Thread

Regizor: Paul Thomas Anderson

Scenariu: Paul Thomas Anderson

Gen:  Drama

Companie producatoare: CinemArt (2018), Focus Features (2017), United International Pictures , United International Pictures (2018), Universal Pictures International 2017), Universal Pictures (2017)

Actori principali: Camilla Rutherford, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville

Data premierii in Romania : 16.02.2018

Locatii de filmare: Maria Britanie, Elvetia

Durata: 130 minute

Nota IMDB: 9,2

Rezumatul filmului Phantom Thread 2018 HD

Actiunea filmului se petrece in stralucita Londra postbelicale din anii 1950, unde renumitul croitor Reynolds Woodcock (interpretat de catre Daniel Day-Lewis) si sora sa Cyril (Lesley Manville) se afla in centrul modei britanice, imbracand roialitatile, starurile de cinema, si doamnele cu stilul distinct al Casei lui Woodcock.  Femeile vin și trec prin viața lui Woodcock, oferind burlacului inspirație și companie, până când acesta întâlnește o femeie tânără si fericită, Alma (Vicky Krieps), care devine curând un element esential al vieții sale, ca si muză și iubită.

Intotdeauna controlata și planificata, el își găsește viața data peste cap, datorita iubirii. Cu ultimul său film, Paul Thomas Anderson prezintă un portret iluminat atât al unui artist aflat permanent  într-o călătorie creativă, cât și a femeilor care îi mentin viata în mișcare.

« Phantom Thread » este cel de-al optulea film al lui Paul Thomas Anderson, si  cea de-a doua colaborare cu Daniel Day-Lewis.

Phantom Thread 2018 HD – parerea Splay.ro

Focus Features a lansat primul trailer pentru filmul lui Paul Thomas Anderson’s “Phantom Thread”. Drama cinematografică se desfasoara in orasul Londra din anii 50 și îl reunește din nou pe Anderson cu Daniel Day-Lewis, cel care va juca rolul unui erou fără compromisuri care ii revine rolul de a ii imbraca pe cei din roialitate si din înalta societate.

Judecând după prezentarea filmului, acesta seamănă cu filmele recente ale lui Paul Thomas Anderson, îndrăznețe, cu caracter unic  și greu de imaginat.  Este un regizor care se răzvrătește în mod deschis împotriva coeziunii narative tradiționale în acest moment și, în schimb, se îndreaptă spre ton și temă, mai presus de toate, ceea ce face ca imaginile filmului să fie atât de captivante și frustrante, totodata. Cu siguranta ca «  Phantom Thread » va fi la fel de diviziv ca si Maestrul și Inerentul Vice, deaorece filmele lui Anderson sunt mereu fascinate si diferite.

Anderson declara el insusi că, spre deosebire de alte filme ale lui, ideea pentru pelicula « Phantom Thread » este a fost destul de nouă ; acesta a venit cu povestea înainte de a creea personajele. Si in loc sa scrie scenariul mai intai, pentru ca apoi să îl trimită lui Day-Lewis, regizorul Anderson dezvăluie că acestia au colaborat împreună la scenariul filmului.

Cu siguranta ca « Phantom Thread » va arata absolut minunat și, într-adevăr, mulți oameni s-ar putea gândi ca este doar un film despre o povestea de dragoste a unui croitor,  așa că s-ar putea să nu-l vizioneze. Dacă simțiți astfel, cu siguranta ca veti pierde  această capodoperă de film. Este un ecranizare de un romantism si suspans exceptional, care nu au mai fost făcute vreodată, și faptul că nu poți sa-ti dezlipesti ochii de ecran, dovedește că acest film este cel mai bun film din 2017.

Acest film va fi reamintit de-a lungul anilor. La fel ca ” There Will Be Blood ”, va  fi menționat ca fiind unul dintre cele mai bune filme ale tuturor timpurilor.

 Phantom Thread 2018 trailer HD