Tata în razboi cu … tata 2017 filme HD

tata in razboi cu tata 2 hd 2017

 

 

Partea tehnica pentru Filmul HD „Tata în razboi cu … tata”

 

Produs de – Paramount Pictures

Distribuitorul international – Paramount Pictures

Distribuit in Romania de – Ro Image 2000

Țara – SUA

 

Titlu in engleza – Daddy’s Home 2

Titlul in romana – Tata în razboi cu … tata

Regizor: Sean Anders

Scenariu: Sean Anders, Brian Burns, John Morris

Gen:  Comedie

Companie producatoare: Paramount Pictures, Gary Sanchez Productions, Huahua Media

Actori principali: Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell, John Cena, John Lithgow, Scarlett Estevez

Data premierii 10.11.2017 (Romania)

Locatii de filmare: Statele Unite Ale Americii

Durata: 98 minute

Nota IMDB: 7,7/10

Rezumat „Tata în razboi cu … tata” (2017) din categoria filme HD

Continuand evenimentele din primul film cu acelasi titlu, realizat in 2015,  Dusty (Mark Wahlberg) și Brad (Will Ferrell) hotaresc sa organizeze pentru copii un Craciun perfect, in acelasi timp ocupandu-se de parintii lor  (interpretati de Mel Gibson si  John Lithgow) care apar inoportun in timpul sarbatorilor de iarna.

Pelicula «  Tata in razboi cu …Tata 2» relateaza o serie de aventuri comice a celor doi principali protagonisti Dusty si Brad, respectiv tatal natural si tatal vitreg a copiilor. Totul decurge perfect pana in momentul in care tatii celor doi protagonisti reusesc sa transforme vacanta copiilor si a parintiilor intr-un haos, datorita diferentelor de caractere a celor doi.

Important este ca Brad si Dusty sa reuseasca sa gaseasca o cale amiabila si diplomata de a aborda atitudinea celor doi intrusi, pentru ca vacanta de Craciun sa fie o bucurie pentru copii acestora.

Parerea noastra despre filmul „Tata în razboi cu … tata” 2017 HD

Filmul “Daddy’s Home 2” este un film nou de comedie american din 2017, in regia lui Sean Anders și scris de catre Anders și John Morris. In rolurile principale ii putem vedea pe Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithgow și Mel Gibson.

Pelicula reprezinta o continuare a casei lui “Daddy’s Home” din 2015. Spre deosebire de predecesorul sau, acest film nu implica participarea lui Red Granite Pictures. Povestea actuala ii vizeaza pe Brad și Dusty (Ferrell și Wahlberg), care cooperează acum cu copiii lui Dusty, si care trebuie sa se ocupe in acelasi timp si de propriii tați (Lithgow și Gibson) care ii vizitează de sărbătorile de iarna.

Filmariile au început în Massachusetts în martie 2017, si este programat să fie lansat în Statele Unite pe data  de 10 noiembrie 2017 de către Paramount Pictures.

Prima ecranizare a comediei « Tata in razboi cu …Tata » din 2015 a avut un imens castig de 150 de milioane de dolari, si o mare audienta de sarbatori.

Nu poate fi o coincidenta ca multe comedii din ultimul timp au avut performante slabe, iar motivul este declarat de insusi realizatorul si scriitorul peliculei Sean Andreas, care este de parere ca exista o serie de lucruri diverse care pot afecta buna performanta a unui film, iar situatia devine si mai dificila pentru orice film daca acesta nu are un super-erou adorat de public.

« Arma de baza » a acestei comedii este ca pelicula se adreseaza  intreagii audiente, de toate varstele si genurile, in special copii. Este un film distractiv atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Spre deosebire de prima editie a filmului, in « Daddy’s Home 2 » dorinta realizatorului a fost sa adauge ceva in plus ecranizarii, prin aparitia celor doi bunici care vor provoca o serie de probleme intre cei doi co-parinti (tatal natural si tatal vitreg)

Deși dupa o serie de probleme personale din trecut, si dupa o nominalizare la Oscar pentru regia de anul trecut a celui de-al doilea război mondial, drama „Hacksaw Ridge”, Hollywoodul il saluta si reprimeste inapoi  pe Gibson prin aceasta ecranizare.

Regizorul mult asteptatei comedii a fost capabil sa ofere o noua sansa lui Gibsen, in acelasi mod in care personajele o fac si in filmele pe care le vizionam.