Vanatorul de recompense 2049 | Filme HD din 2017

Vanatorul de recompense 2049

Filmul HD Vanatorul de recompense 2049 partea tehnica

 

AKA – Blade Runner 2049

Durata – 2 hr 44 min (164 minute)

Produs de Alcon Entertainment

Sunet – Dolby Atmos | Auro 11.1 | DTS (DTS: X) | IMAX 6-Track | 12-Track Digital Sound (IMAX 12 track)

Tip Ecran – 3D, 4DX, IMAX 3D, Dolby Atmos

Aspect Ratio – 1.90 : 1 (IMAX version)

2.39 : 1

Aparat Foto – Arri Alexa Mini, Zeiss Master Prime Lenses

Arri Alexa XT Plus, Zeiss Master Prime Lenses

Arri Alexa XT Studio, Zeiss Master Prime Lenses

Laborator – EFilm (digital intermediate)

Formatul filmului imprimat – 70 mm (horizontal) (IMAX DMR blow-up) (Kodak Vision 2383)

D-Cinema (also 3-D version) Filme HD

Distribuitorul international – Warner Bros.

Distribuit in Romania de – InterComFilm Distribution

Țara – Marea Britanie, SUA, Canada

 • Titlu in engleza – Blade Runner 2049 FILM HD
 • Titlul in romana – Vanatorul de recompense 2049
 • Regizor: Denis Villeneuve
 • Scenariu: Hampton Fancher, Michael Green, Hampton Fancher, Philip K. Dick
 • Gen: Mister;  Sci-Fi; Thriller, FIlme HD
 • Companie producatoare: Alcon Entertainment
 • Actori principali: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas, Harrison Ford
 • Data premierii 06.10.2017 (Romania)
 • Locatii de filmare: Marea Britanie, Canada, SUA
 • Durata: 163 minute
 • Nota IMDB: 8,5/10

Rezumatul Filmului HD – Vanatorul de recompense 2049

Dupa 30 de ani de la primul film, un noua versiune a  « vanatorului de recompense » revine pe ecrane. Blade Runner – agentul K (interpretat de actorul Ryan Gosling) din cadrul politiei din Los Angeles, descopera un secret bine ascuns de foarte mult timp, care are potentialul de a schimba lumea, aruncand intreaga societate în haos. Drept urmare, instanta doreste ca acesta sa fie urmarit si eliminat .Descoperirea agentului K. îl conduce într-o aventura in căutarea lui Rick, interpretat de celebrul Harrison Ford, un fost Vanator de Recompense, disparut cu multi ani in urma. In rolurile principale ii gasim pe actorii renumiti, existenti deja la nominalizarile premiului Oscar:  cunsocutul actor din La La Land, Ryan Gosling, si deja bine cunoscutul actor  Harrison Ford, care il interpreteaza pe Rick Deckard.

Recenzia noastra despre Filmul HD Vanatorul de recompense 2049

In urma cu trei decenii regizorul Ridley Scott, realizatorul clasicului film Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), a dat naștere unui film senzațional, având ca temă esenţiala umanitatea ; creația filmului era bazata pe relația dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, a-i exploata, ajungand să-i discrimineze şi să-i vâneze.

Criticii sunt de părere ca noul film a regizorului Denis Villeneuve si a cineastului Roger Deakins este o adevarată bijuterie vizuală pentru public, echipa reusind sa faca cel mai spectaculos film sci-fi al secolului 21.

De reamintit este faptul ca filmul « Vanatorul de recompense 2049 » nu este o pelicula pentru un public care se asteapta doar la scene de actiune non-stop si ritm. In realitate, este un film psihologic,  impecabil realizat, cu elemente vizuale uimitoare si efecte extraordinare , un scenariu bine inchegat,efecte 3D incredibile, actiune trepidanta perfect sincronizata cu un soundtrack echilibrat.

Spre deosebire de majoritatea filmelor, Blade runner 2049 este o poveste incitanta pe care o vei intelege de-abia la finalul peliculei. Acesta este unul din motivele pentru care, dupa parerea multora critici,  este o capodopera care te va tine in suspans pe tot parcursul celor 164 de minute.

Dupa cele trei decenii de la realizarea primei parti, chiar si performanta lui Harrison Ford devine una memorabila, spre deosebire de cea din filmul original, alaturi de personajul principal K, avandu-l pe actorul Ryan Gosling intr-o interpretare exceptionala  de asemenea.

Precum spunea si Ridley Scott, producătorul executiv a filmului: „Vanatorul de Recompense” este rezultatul unui concept original si unic, in profunzimea caruia exista multe detalii care vor fi prezentate in viitor. Asadar, va invitam sa vizionati acest  film Sci-fi intens si autentic ! ! Blade Runner 2049 a fost creat initial sub filmul original din punct de vedere al plotului, dar s-a dovedit a fi o operă importantă şi unica prin universul sci-fi creat si exprimat.  Este si va ramane un film meditativ și profund, somptuos realizat de catre legendarul  Roger Deakins în cea mai frumoasă și mai uimitoare lucrare din cariera sa.